Mi lehet?

Tisztelt Doktorúr/nő!

A nővérem 41 éves, és kb. fél éve észlelte először, hogy nagyon pici sárgás folyadék szivárgott a mellbimbójából. Mivel nem volt rendszeres, így nem törődött vele, de most ismét észlelte. Bejelentkezett egy Emlőcentrumba vizsgálatra, szerencsére hamar kapott időpontot. Így látatlanba azt mondták neki, ogy ne idegeskedjen, mert valószínüleg csak valami féle hormonzavar. Tény, hogy szedett 5-6 hónapja fogamzásgátlót, amitől vérezgetett, ezért abba is hagyta a szedését. Aztán egy barátnője tanácsára beadatott valami fogamzásgátló injekciót, amitől ugyanúgy vérezgetett 2-3 héten át. Lehetséges, hogy ezektől van ez a hormonzavar? És hogy egyáltalán tényleg hormonzavar?   volt anyósomnak is szivárgott a melle, és kiderült, hogy mellrák, de szerencsére kezelésekkel egyenlőre eltűnt! Emiatt a nővérem rettenetesen fél. Kérem mielőbb adjon nekem választ! Mennyi esély van arra, hogy ez rák?

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza emlőprobléma témában

Kedves Hölgyem!

Sajnos nem tudok én sem biztosabb választ mondani, mint amit már eddig is tudnak. Hormonzavar gyakran okoz hasonló panaszokat, de a többi emlővizsgálatra szükség van, hiszen más is okozhat ilyen váladékozást. Fertőzés, és daganat is, ezért kell a kivizsgálás, nagyon helyesen teszi, hogy elmegy vizsgálatra.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 19., 12:01; Megválaszolva: 2009. július 19., 12:01
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2