Dr. Nagykálnai Tamás részére mellprobléma

Tisztelt Doktor Úr!

 

Ma úgy néz ki, hogy július 29-én lesz az onkológiai  TIM előtti megjelenésem, s gondolom utána a műtét. Megmondom őszintén, megfordult a fejemben az öngyilkoság gondolata, miután inzulin van a kezemben, nem elérhetetlen a megvalósítás. A lényeg az, hogy semmi jónak nem nézek elébe, a gyerekeim nagyok, 35, 36 évesek, az unokáim is iskolások már, tehát sok vesztenivalóm nincs. Ettől függetlenül hálás vagyok a bíztatásáért, és a gyors válaszaiért. Köszönöm, hogy aggódik értem.

 

Üdvözlettel: Kőrösi Anna

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mellrák témában

Kedves Anna!

Nagy gyerekei vannak, szép unokái.

Végre érdemes élni, nem csak a meló, meg a meló.

Sokan véget tudnánk az életünknek vetni - akár inzulinnal, akár mással, de miért?

Egy emlődaganat viszonylag korán elkapva, és megfelelően kezelve legalább 80% körüli túlélési (VÉGLEGES TÚLÉLÉSI) eséllyel jár. Ez igazán nem mondható rossznak.

Tehát a békés öregkor fog eljönni.

Persze az sem olyan nagy öröm és béke - hiszen jönnek a csontfájdalmak, izületi kopások, emlékezet-kiesések, magasvérnyomás, szürkehályog, agyvérzés, szívbetegség, stb., stb. -, de azért mégis jobb, mint a semmi.

Az emlő csapat (team) döntését fogadja el, nem hülye gyererek azok.

Fel a fejjel, drukkolok! Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Dr. Nagykálnai Tamás
Kérdés: 2009. július 16., 13:06; Megválaszolva: 2009. július 16., 13:06
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2