Mellimplantátum 2

Tisztelt Doktornő/úr! Előző levelemben nem említettem meg, hogy az utolsó műtétem tavaly októberben volt és elötte voltam mammográfián és ultrahangos vizsgálaton is. A csomó a mellemben nem volt rosszindulatú, mivel a műtét során eltávolították és megvizsgálták. Azóta újra kinőtt a csomó nem messze a mellbimbómtól és fájdalmasan érzékeny a mellbimbóm. Tudna a fájdalomra erre valamilyen gyógymódot? A sebész újabb műtétet javasol, de nem tartja feltétlenűl szükségesnek. Rám bízta a döntést. Válaszát előre is köszönöm. Deák Katalin

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza csomó az emlőben témában

Kedves Katalin!

 

Az újonnan kialakult csomót, amennyiben fájdalmat és panaszt okoz célszerű eltávolítani. A rosszindulatú dagnat valóban nem valsózínű. A fájdalomra igazán jó gyógymód nincs a műtéten kívül, mivel a panaszt az elhelyezkedése okozza.Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
Kérdés: 2009. július 16., 09:47; Megválaszolva: 2009. július 16., 09:47
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2