Mellnövekedés

14 éves lány vagyok, 157 cm, 46-47 kg. Elég sokat sportolok (leg magic, ab rocket, futás, lépcsőzés, (kardio-, fitness-ezeket nem mindig) , stb... Van amikor csak 30-35 percet eddzek, de van, hogy 1 órát is. Nem eszek valami sokat, inni viszont iszok. Az lenne a kérdésem, hogy ettől a mellem (ami nem valami nagy) még fog nőni, ugye? Ha nem, akkor legyen szíves leírni, hogy min változtassak! Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza emlőprobléma témában

Kedves Kérdező!

A szervezet kielégítő növekedésének, és fejlődésének alapvető feltétele, hogy a megfelelő minőségű, és megfelelő mennyiségű táplálék jusson a szervezetedbe. Heit 3-4 alkalommal elég tornáznod, és az ételek összetétele mindig megfelelő legyen, napi 5 alkalommal kell enned. Még csak 14 éves vagy, a normális hormonrendszer működésével természetes, hogy a csípőd kerekedik, és olyan zsírpárnák is megjelennek, melyek eddig nem voltak ott, ettől nem kell félned, ez nem a hízás, hanem a fejlődés jele. A testmozgással szép alakod lesz, és nem fogsz hízni. Enni viszont muszáj, hogy a szervezeted fejlődhessen.

 

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 12., 15:15; Megválaszolva: 2009. július 12., 15:15
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2