Leállás

Tisztelt Doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy lehetséges-e olyan tünet a fogamzásgátló tabletta szedésének abbahagyása után, hogy a mellbimbók túlságosan érzékenyek, és gyakran merevebbek? Köszönettel: E.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

A hormonális változás hatására lehetséges ilyen tünet jelentkezése.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 30., 12:57; Megválaszolva: 2009. június 30., 12:57
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2