Leállás

Tisztelt Doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy lehetséges-e olyan tünet a fogamzásgátló tabletta szedésének abbahagyása után, hogy a mellbimbók túlságosan érzékenyek, és gyakran merevebbek? Köszönettel: E.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

A hormonális változás hatására lehetséges ilyen tünet jelentkezése.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 30., 12:57; Megválaszolva: 2009. június 30., 12:57
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
2 hete szedem a Yasminelle-t...
Tisztelt Szakértők! Két hete szedek egy fogamzásgátlót a Yasminelle-t amit már egy éve szedtem és a mostanihoz hasonló tüneteim voltam. Azóta...
Mell trauma lelet aggodalom
ABS Monocita
Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék egyik nap ABS Monocita0,12 másnap 0,29 harmadnap 0,91 + os lett megtudná nekem ezt mondani jot vagy rosszat...
Benignus meszes képet
Tisztelt Doktornő! Nemrég részt vettem mammográfia- és ultrahang-vizsgálaton, pozitív családi anamnézis (anya) miatt. A lelet értelmezésében...
Szövettan értelmezését kérném
Makroszkópos leírás Dr.V.M./md. - 21.11.05. I. Fonaljelöléssel orientált, drtóhurok jelölést is tartalmazó emlősegment, melynek mediolateralis...