Leállás

Tisztelt Doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy lehetséges-e olyan tünet a fogamzásgátló tabletta szedésének abbahagyása után, hogy a mellbimbók túlságosan érzékenyek, és gyakran merevebbek? Köszönettel: E.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

A hormonális változás hatására lehetséges ilyen tünet jelentkezése.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 30., 12:57; Megválaszolva: 2009. június 30., 12:57
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
2 hete szedem a Yasminelle-t...
Tisztelt Szakértők! Két hete szedek egy fogamzásgátlót a Yasminelle-t amit már egy éve szedtem és a mostanihoz hasonló tüneteim voltam. Azóta...
Emlő rosszindulatú daganata
Tisztelt doktornő! Anyósomat emlő rosszindulatú daganatával műtötték pár hete, a műtét emlőmegtartó volt. Szövettan: I. / Invasiv tumor...
Onkológiai szakvélemény
Tiaztelt doktornő! 2021.07.21.-én emlődaganattal műtöttek. Kivettek a mellemdől egy 247g-os darabot, amiben a daganat 29mm nagyságú volt. A...
Mellsérülés
Üdvözlöm. Tegnap az esős csúszós időben egy rosszul kialakított bejárati ajtó lépcsőjén megcsúsztam és ráestem a jobb mellemre, majd hátul...
Mellet ért erős trauma
Üdvözlöm. Tegnap az esős csúszós időben egy rosszul kialakított bejárati ajtó lépcsőhén megcsúsztam és ráestem a jobb mellemre, majd hátul...