Fogamzásgátló abbahagyása

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Abbahagytam a fogamzásgátló szedését, hogy tartsak egy kis szünetet a nyáron.Lassan egy hónapja nem szedem. Az utóbbi napokban túlságosan érzékeny a mellbimbóm, szinte már fájóan, és sokszor, minden inger nélkül merevebb is, ez lehet a gyógyszerszedés abbahagyása miatt? Köszönettel: Freyja

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza emlőfájdalom témában

Kedves Freyja!

A hormonváltozás okozhat ilyen panaszt, nem kell aggódnia. Egyébként akkor érdemes abbahagyni a tablettát, ha éppen nincs párkapcsolat, vagy egyáltalán nem akar szedni gyógyszert, de a védekezést mindenképpen óvszerrel oldja meg. a megszakításos védekezés nem biztonságos módszer.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 30., 12:28; Megválaszolva: 2009. június 30., 12:28
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat