Fogamzásgátló abbahagyása

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Abbahagytam a fogamzásgátló szedését, hogy tartsak egy kis szünetet a nyáron.Lassan egy hónapja nem szedem. Az utóbbi napokban túlságosan érzékeny a mellbimbóm, szinte már fájóan, és sokszor, minden inger nélkül merevebb is, ez lehet a gyógyszerszedés abbahagyása miatt? Köszönettel: Freyja

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza emlőfájdalom témában

Kedves Freyja!

A hormonváltozás okozhat ilyen panaszt, nem kell aggódnia. Egyébként akkor érdemes abbahagyni a tablettát, ha éppen nincs párkapcsolat, vagy egyáltalán nem akar szedni gyógyszert, de a védekezést mindenképpen óvszerrel oldja meg. a megszakításos védekezés nem biztonságos módszer.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 30., 12:28; Megválaszolva: 2009. június 30., 12:28
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Mellrák/ Mellgyulladás
Kedves Dr. Petróczi István! 3 hete a menstruációm 4. napjától a jobb mellemben, ha a jobb oldalamon fekszem rendkívül erős, égő fájdalmat érzek....
Jobb mellem miért fáj?
Jó napot kívánok! Múlt héten észrevettem, h fáj a jobb oldali mellem de nagyon. Munka közben tapasztaltam ezt. Egyenlőre nem kell, h meg jöjjön a...
Nyirokcsomó duzzanat
Tisztelt Doktornő! A bal mellemben érzett enyhe fájdalom, érzékenység ez év októberében kezdődött (kérdésem írásához képest kb 2, 5...
mellfájdalom
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 35 éves nő vagyok.Lassan két hónapja fáj a bal mellem.Ciklustól független a fájdalom és gyakran viszket, hámlik a...
Kis fájó duzzanat lett a mellemen
Egyik este lefekvés előtt éreztem, hogy fáj a bal mellem...Először azt hittem csak a melltartó miatt...aztán másnap reggelre az emlő felsőrészén...