Dr. Farkas Ágnesnek

Jó napot! Köszönöm szépen az előző válaszát. Utólag szeretném megemlíteni, hogy a fájdalom/érzékenység, a menstruáció végével elmúlik, és csak a gyógyszer szedésének 2. hetében kezd el fájni a mellem.Ez jelent valamit? Azért figyelem magam, ha továbbra is ilyen marad, akkor felkeresem a nőgyógyászom. Köszönöm szépen doktor nő a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza emlőfájdalom témában

Kedves Hölgyem!

Nincs különösebb jelentősége, sokszor változik ciklusosan egy emlőpanasz.

Remélem hamarosan elmúlik a fájdalom.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 28., 13:07; Megválaszolva: 2009. június 28., 13:07
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2