Dr. Nagykálnai Tamás részére mellprobléma

Tisztelt Doktor Úr!

 

Időközben voltam a mammográfián, ahol megállapították, hogy további vizsgálatok szükségeltetnek. Valóban nem írtam meg a nagy kapkodásban, hogy van csomó a mellemben, de azzal vígasztaltam magam, hogy a testem több részén is tapasztaltam gyulladásos jelenséget (  pl. furunkulusszerű pattanás ) . Mindenesetre a doktornő a mellműtétet  valószínüsíti. 9-én szövetmintát vesznek, ami aztán a továbbiakban eldönti a sorsomat. Köszönöm válaszát.

 

Kőrösi Anna Zalaegerszeg

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mell témában

Kedves Kőrösi Anna!

Most meg nem írta meg a mammográfiás eredményt.

KézcsókÜdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Dr. Nagykálnai Tamás
Kérdés: 2009. június 28., 18:40; Megválaszolva: 2009. június 28., 18:40
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2