Dr. Nagykálnai Tamás részére mellprobléma

Tisztelt Doktor Úr!

 

Időközben voltam a mammográfián, ahol megállapították, hogy további vizsgálatok szükségeltetnek. Valóban nem írtam meg a nagy kapkodásban, hogy van csomó a mellemben, de azzal vígasztaltam magam, hogy a testem több részén is tapasztaltam gyulladásos jelenséget (  pl. furunkulusszerű pattanás ) . Mindenesetre a doktornő a mellműtétet  valószínüsíti. 9-én szövetmintát vesznek, ami aztán a továbbiakban eldönti a sorsomat. Köszönöm válaszát.

 

Kőrösi Anna Zalaegerszeg

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mell témában

Kedves Kőrösi Anna!

Most meg nem írta meg a mammográfiás eredményt.

KézcsókÜdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Dr. Nagykálnai Tamás
Kérdés: 2009. június 28., 18:40; Megválaszolva: 2009. június 28., 18:40
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Mellben talált kis méretű csomók
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy mind a két mellemben ugyanazon a helyen érzek a borsónál kisebb méretű...
Emlőbetegség egy ütéstől?
Kedves Doktornő! Szeretném megkérdezni, hogy mennyire veszélyes, ha sportolás közben megütöttem a mellem, egy fájdalmas csomót érzek. Ez...
emlő UH vizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! Emlő UH vizsgálaton a következő eredményt kaptam: A bal emlőben a lateralis negyedek határán 3, 8x6 mm-es cysta...
mell váladék
kb 6 honapja hogy bal mellemböl zöld váladék jön nyomásra, jobb mellemböl pedig vizes tejszerü váladékozás van nyomásra.. hollandiában elek...
mellprobléma
Kedves Dr. Úr/Nő! Olyan problémám van, lassan egy éve, hogy amikor a bal mellemet megnyomom vagy megemelem, vagy végig húzom a kezem alul rajta, vagy...