Félelem

jo napot. 23 éves vagyok, segitségüket kérem, kb.1 éve meg van duzzadva a bal mellem szabad szemmel is jol láthatoan söt polon keresztül is észlelhetö a különbség, a zsirpárnáim is asszimetrikusak és ha leülök az eggyik mellem kb. 5cmel lejjebb van meg 1cmel kijjebb, tapintással érezhetö hogy duzzadt az egész mell azota vannak furcsa érzéseim, gyengeség, fáratság, feszitetség a bal mellnél ha szük polot veszek, meg ha sétálok ugy érzem mintha "lobogna" 176cm 83kg vagyok, sok vizsgálaton voltam de nem tudok megnyugodni mert ez valamitöl van, endokrin vérvételen voltam mellkas ctn, uh, rtg, és kérem önöket hogy segitsenek kideriteni mi lehet ez mert már teljesen ki vagyok borulva. VALAMITÖL MEG VAN DUZZADVA! köszönettel: D. ui: hormon probléma sincs

WEBBeteg Szakértő válasza mellaszimmetria témában

Kedves D!

 

A ma lehetséges és elérhető vizsgálatok megtörténtek. Ezek alapján kizárták, hogy Ön beteg lenne. Ennek tudatában javaslom Önnek, hogy mindenképpen fogyókúrázzon. A mellek asszemitriája nem ritka jelenség, még, ha ilyen mértékben ritka is.

 Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Kérdés: 2009. június 29., 09:46 ;Megválaszolva: 2009. június 29., 09:46
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Jó napot barátnőm honaljaban...
Jó napot barátnőm honalj duzzanata eszlelt doktorok nm tudják mi az és ki akarnak szedni egyet mit javasolnak? köszönöm
Mellrák vagy sem?
Üdvözlöm, Az orvos nem mondott semmit, kérem ez mit jelent, van rossz indulatú daganat vagy nincs? A jobb emlő craniolateralis quaquadransában egy...
Emlődaganat-szolárium
T. Doktornő! Lassan egy éve műtöttek emlődaganatra. Szövettan a következőket tartalmazta: Invasiv carcinoma NST. B5b Grade: 1 Histologiai...
Mellráktól való félelem
Üdvözlöm a segítségét szeretném kérni. A jobb mellem kb fél éve fájdogál nem folyamatosan, nem tudom pontosan meghatározni hogy hol mert nincs...
Ujabb szövetminta vétel...