Aggodalom

jó napot! 23 éves vagyok kérem segitsen merre menjek tovább a bal mell duzzadás okán! már irtam önnek de nem tudok megnyugodni mert nagy az eltérés és ez nem normális. jó formán már nem foglalkoznak itt velem az orvosok de én félek. asszimetrikusak a zsirpárnáim is. és úgy érzem mintha a hónaljam alatt és a vállam is duzzadt lenne. segitsen! köszönettel dávid

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mell témában

Kedves Dávid!

Nagyon gyakran asszimetrikus a két emlő.

Ez egyáltalán nem ad okot az aggodalomra.

Nézesse meg magát ultrahangos vizsgálattal (emlők, hónaljak, stb.) , hogy valóban van-e valami betegség a háttérben. Szerintem nincs.Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Dr. Nagykálnai Tamás
Kérdés: 2009. június 24., 10:03; Megválaszolva: 2009. június 24., 10:03
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2