Mell betegség

Tisztelt Doktornő (úr) Pár hete a mellemböl váladék indult meg.Csomot nem tapintottam.Hormon vizsgálatra küldtek aminek az eredménye.LH 18, 20 FSH 5, 94 Prolaktin 113 Ösztradil 642 Progeszteron 0, 6 Tesztoszteron 35 éves vagyok 3 gyerekem van, 3 éve Minerált tettek fel azóta nem menstruálok. Van okom aggodni. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza emlőprobléma témában

Kedves Csomós!

A csomót mutassa meg szakembernek, mert így nem tudom, hogy kell-e aggódnia, vagy sem. De szerintem különösebb baj nincs, minden ok. A Mirena jó választás volt.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László
Kérdés: 2009. június 26., 20:41; Megválaszolva: 2009. június 26., 20:41
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat