Szőrösödés

Tisztelt Doktornő/úr!

Serdülőkorom óta szőrszálak jelentkeznek a mellbimbóm körül, amelyet szemöldökcsipesszel távolitok el. Nem szedek fogamzásgátlót, sem orvosságokat. Nincs férfias fizikumom, normális a testsúlyom, a menstruációm kezdetek óta rendszeres, nem vagyok izzadós tipus. Semmilyen betegségről sincs tudomásom. Egyedül a reggeli ébredés után érzek enyhe szúró fájdalmat a vesetájékon, más problémám nincs. Évek óta párkapcsolatban élek, szexuális zavarok sem jelentkeztek. Mégis nagyon kellemetlenül érint, hogy folyton megjelennek a szőrszálak.

Kérdésem az lenne, hogy ennek mi lehet az oka (feltételezhetően) , gyógyitható-e, illetve, hogy a gyermekvállalásban és szoptatásban okozhat-e zavarokat a jövőben.

Előre is köszönöm a türelmét és válaszát,

tisztelettel: Hajnalka

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza emlőprobléma témában

Kedves Hajnalka!

Amennyiben máshol nincs fokozott szőrnövekedés, és nincs egyéb kellemetlen panasz, mint a hízás, aknés, zsíros bőr, menses rendszertelensége, úgy nincs oka aggodalomra. A terhességet nem befolyásolja, szoptatáskor majd fokozottan ügyeljen a szőrtelenítés utáni tisztításra, hogy ne alakuljon ki fertőzés, persze nem lesz akkor sem.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 20., 19:13; Megválaszolva: 2009. június 20., 19:13
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat