• Fájdalom a mellben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő!

        Olyan problémám lenne hogy a bal mellemben fájdalmat érzek de nem folyamatosan  csak ha megnyomom. Nem a karom felől hanem a belső felén érzem a fájdalmat és egy kis csomót de nem hiszem hogy valami daganat féle mert ugyanúgy a másik mellemben is van olyan. Mi lehet ez? Elképzelhető hogy a fogamzásgátló hatása? De azt már évek óta szedem és ez pedig kb. 2 hónapja fordult elő először olyan 2-3 alkalommal jelentkezett, de eddig elmúlt 1-2 nap múlva most már vagy 4 napja fáj. Lehet hogy mégis valamiféle daganat? Még csak 23 éves vagyok, vagy ez nem korfüggő? Félek orvoshoz menni mert attól tartok hogy valami rossz hírt közöl velem. Válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a mell fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne aggódjon, mivel szimmetrikusan érzi az emlőben az elváltozást, valószínű, hogy csak a mirigyes emlőállományt tapintja. Mastopathiás elváltozás során ez kialakulhat, és ebben a hormonális fogazmásgátlás is szerepet játszhat, időnként fájdalommal is jár.

        Nyugodtan menjen el emlőszakrendelésre, ami sebészeteken található, hogy meglegyen a kontrollvizsgálat, valószínű, hogy emlő UH is készül majd, de ne aggódjon.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 11:07:58; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: