• Az emlőben fellépő állandó fájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt DoktorNő/Úr!   A feleségem 60 éves múlt.Régebben ritkán, mostanában pedig szinte állandó fájdalom jelentkezik az emlőiben. Mi ennek az oka és miként lehetne megszünteni? Köszönettel várom válaszát Balázs.

        WEBBeteg szakértő válasza a mell fájdalom témában

        Kedves Balázs!

        Sajnos így látatlanul nem lehet erről nyilatkozni. Azt javasolnám, hogy keressenek fel egy sebészeten található emlőszakrendelést, ahol alapos fizikális vizsgálatot követően tudják megállapítani, hogy van-e elváltozás.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 15:23:31; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: