• Mell fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Nő/Úr!

        30 éves két gyerekes anyuka vagyok. Két hete folyamatosan érzékenyek a mellbimbóim és néha fájnak is.

        Óvszerrel védekezünk ami kicsit megfolyt május  4.-én és a fájdalom 8.-a óta megvan. 4 napos terhességet nem lehet így megérezni?. Azóta már menstruáltam a tesztem negatív. Mire utalhat ez a jel. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a mell fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        4 napos terhességet bizony nem lehet megérezni.

        Hormonális változások okozhatnak ilyen panaszokat, ha 1-2 héten belül nem csökken a panasz, forduljon háziorvosához.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 22:39:15; Megválaszolva: 2011. október 04., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: