• Mell növekedés 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot doktor nő!

        Az előző kérdésemben nem írtam hogy hány éves a párom és csak azt szeretném kijavítani hogy még 17 éves.

        De ezt a növekedést ezt csak a testi érintkezés után szoktuk érzékelni, és akkor lehet hogy csak akkor megnö a hormonjai és annak hatására növekszik?

        És akkor ez lehet hogy maradandó növekedés is?

        Előre köszönöm a válaszát

         

        Üdvözlettel János

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mellnövekedés témában

        Kedves János!

        Előző kérdésénél talál még egy részletes választ, annyiban egészíteném ki a kérdésére válaszolva, hogy ezt átmenetileg érezhetik így.

        17 éves korban egyébként még nem alakult ki a végleges méret, így még nőhet a mell is.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 11:38:49; Megválaszolva: 2011. október 04., 14:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: