• Mellrák és terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt szakértő?

        Érdeklődni szeretnék hogy egy mellrákos nő teherbeseik, akkor a magzatnak lehet-e baja, illetve születhet e egészséges gyermeke?

        Várom válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellrák témában

        Kedves Hölgyem!

        Érdemes lenne az onkológus kezelőorvossal megbeszélni ezt a kérdést, mert nagyon sok tényező befolyásolja, hogy mikor lehet gyermeket vállalni. A kezelést típusa, ideje, a betegség lefolyása, stb. Így sajnos nem tudunk válaszolni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-19 13:59:03; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: