• Ez mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr Nő/úr!

         

        Csont kinövés mitől lehet?

        Van összefüggés, ha melldaganatos az illető..produkálhat ilyen tüneteket extrém esetben?

        válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a csontkinövés témában

        Tisztelt Kérdező!

        "Csontkinövés" (exostosis) sok mindentől lehet, de emlőráktól NEM.
        Semmi köze egyiknek a másikhoz.
        Az emlőrák csinálhat csontelváltozást (áttétet képezhet a csontokban, nem is ritkán), de annak nincs köze az exostosishoz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás


        Dr. Nagykálnai Tamás
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-30 13:49:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: