Ez mitől lehet?

Tisztelt dr Nő/úr!

 

Csont kinövés mitől lehet?

Van összefüggés, ha melldaganatos az illető..produkálhat ilyen tüneteket extrém esetben?

válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza csontkinövés témában

Tisztelt Kérdező!

"Csontkinövés" (exostosis) sok mindentől lehet, de emlőráktól NEM.

Semmi köze egyiknek a másikhoz.

Az emlőrák csinálhat csontelváltozást (áttétet képezhet a csontokban, nem is ritkán) , de annak nincs köze az exostosishoz.

Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2009. április 30., 13:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:28
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2