• Nyugtalan vagyok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        masfel eve mutotek melldaganattal kaptam kemot 6 pirosat kaptam 25 sugarat a mellemet eltavolitotak aztan kaptam gyogyszer kezelest xelodat tiz honap kezeles utan lealitotak most nem kapok semilyen kezelest minden honapba menstualok amiota le van allitva a gyogyszer menyire jo ez nekem az eredmenyeim jok nincs atettem de ha nem kapok tovabbi kezelest valyon fel ev mulva is jo leszek alitolag nincs ra keret hogy tovabbi kezeleseket kapjak felek nemtudom menyire jo ez nekem

        WEBBeteg szakértő válasza a melldaganat témában

        Tisztelt Kérdező!

        Egy szót sem ír a lényegről, a daganatáról (méret, hónalji nyirokcsomók, hormon-receptor, HER2, stb.), tehát lehetetlen az ismeretlenről prognózist mondani.
        Nagyon nehéz tehát megmondani, hogy kell-e még kezelés vagy sem. Állítólag most tünetmentes. Akkor viszont, ha tényleg kapott 6 "piros" infúziót, sugarat, Xelodát hónapokon keresztül, akkor ebben a helyzetben mindent megkapott.

         Dr. Nagykálnai Tamás


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-27 22:57:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: