• Véleménykérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        2009. január 14-én, saját tapintás útján felfedezett képletet távolítottal el a jobb emlőm felső negyedhatárán. Az előzetes cytológiai vizsgálat rosszindulatú sejteket mutatott ki.

        A műtét során a sentinel nyirokcsomó - amit szintén eltávolítottak - és a képlet környezete, malignitást nem igazolt, azaz negativ volt. A nagy rátartásssal kiemelt képlet az orvos elmondása alapján tömör szerkezetű, burokba ágyazott volt. A végleges szövettan a héten készül el.

        Kérdésem, hogy a fentiek ismeretében, a varratszedés utáni sebgyógyulás és a környező hematómák gyógyulásának elősegítésére használhatom-e a Bioptron lámpát? Lehet-e kedvezőtlen hatása a lámpának az én diagnózisomban?

        Várom és nagyon köszönöm válaszát.

                 Tisztelettel:Frák Erika

        WEBBeteg szakértő válasza a melldaganaat témában

        Tisztelt Kérdező!


        Miért ne használhatná a BIOPTRON lámpát, de minek?
        Azt sem tudjuk, mi a szövettan.
        Egyébként meggyógyul a műtéti seb mindenféle lámpa nélkül is.
        A javaslatom a mozgás, a torna.
        Jobbulást,

         Dr. Nagykálnai Tamás

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-03 19:44:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 20:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés