Szauna

Tisztelt Doktoúr/Doktornő!

1 éve műtöttek rosszindulatú melldaganattal. A jobb oldali mellemet levették, sem kemoterápiát sem sugárkezelést nem kaptam. Az onkológia bizottság hormongyógyszert írt fel. /Femara/ Szeretném megkérdezni mikor mehetek szaunázni? Egyáltalán javasolt-e a szauna?

Köszönettel: Stéger Lászlóné

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza szaunázás témában

Tisztelt Kérdező!

Mehet szaunázni. Sőt, a testgyakorlás, úszás, torna, bicikli, szauna stb. egy bizonyos mértékig szabályosan javasolható (az aromatáz-gátlók /pl. Femara/ mellékhatásai csökkenni fognak) . Na, nem kell azért olimpiai bajnokként egész nap strapálnia magát.

Jó egészséget:

Dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2009. január 20., 08:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 13:54
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2