• reagálás dr.Nagykálnai úr válaszára

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr! Mi már személyesen is találkoztunk, voltam Önnél, az utolsó válaszában kérdésként felmerült, hogy HER-2 + vagy -, sajnos, az utóbbi. Na, akkor is mehetek Thaiföldön masszíroztatni? Gyógyfürdőbe? Köszönöm, kedves, humoros válaszát. Kovácsné Szabó Mária

        WEBBeteg szakértő válasza a thaimasszázs témában

        Kedves Kovácsné Szabó Mária!

        Menjen, ne hagyja ki!
        De:
        Ne essen be az első kutyaütőhöz! Profit keressen, akinek (vagy a közvetítőnek, tolmácsnak, szállodai orvosnak, magának a masszőrnek, stb.) mondja el, hogy mi az előzmény.

        Aki egy ilyen betegség után is teli életkedvvel keresi a jobbulás lehetőségeit, az megérdemel egy-két klassz élményt.
        Jobbulást, várom a beszámolót Thaiföld után.
        Kézcsók


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-10 08:50:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés