• Emlőrák???

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A napokban voltam mammographián, találtak 3 fibroadenoma-szerű csomót, de az folyamatosan helen van az életemben, már több mint 10 éve. Viszont azt is leírták, hogy 7 mm kiterjedésben amorf meszesedés különböző denzitással! Az UH ezt nem mutatta ki. Korábban abból a részből is eltávolítottak egy fibroadenomát, ami műtét után erősen heamatomás volt. A kettőnek lehet köze egymáshoz? Benignus meszesedésnek véleményezték, de aggódom... Tisztelettel, Rita

        Dr. Szalóczy Péter válasza a mellfibróma meszesedés témában

        Kedves Rita! A meszes gyógyulás műtét után nem rosszindulatúság előjele, de mindenképpen 3-6 hónap múlva mammográfiás kontrollt kíván.Esetleg ismételt műtéti eltávolítása szóba jön.


        Kérdés: 2020. szeptember 09., 22:20; Megválaszolva: 2020. szeptember 10., 16:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: