• Mell váladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot. Lombik program segitségével Egy ével ezelött szültem csak 1 hónapig szoptattam. Az elöző menstruáció elött fürdés után kék szinű váladék folyt a mellemből nyomásra egy ponton. A többinél anyatej szerű. Spontán nem folyik semmi egész nap inkább fürdés után tapasztalom ha meg nyomom. Nagyon meg vagyok ilyedve hogy mi lehet ez. Köszönöm válaszát

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        A probléma miatt szükséges emlő szakrendelés felkeresése. Szakvizsgálattal lehet a tényleges helyzet tisztázása.


        Kérdés: 2020. február 21., 11:32; Megválaszolva: 2020. február 24., 20:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció