• Mellrákom lenne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! 26 éves vagyok. 2 nappal ezelött a mellbimbó udvar mellett halvány vörös foltra lettem figyelmes kb egy 10 forintos méretét teszi ki, ami alatt éreztem egy kis göböt vagy csomót ami fáj kellemetlen ha hozzáérek! Kaptam ultrahangra időpontot Hétföre de annyira félek és olyan stresszben vagyok hogy ma bementem a korházba sebészeti szakrendelésre ahol elképsztő lekezelők és modortalanok voltak velem.kérdeztem hogy ez talán mellrák? Az orvos hideg kimért bunkó válasza ez volt: NEM de még az is lehet! Kaptam egy kötést a mellemre majd távoztam de semmit nem mondtak, a leletemre az van írva: a bal emlő felső, külső quadransában a mamilla közelében borsonyi infiltrátum! Kérem valaki mondja meg mit jelent ez mert sehol nem találok rá magyarázatot és iszonyatosan be vagyok pánikolva! Köszönöm

        Dr. Farkas Ágnes válasza a emlő elváltozás témában

        Kedves Hölgyem! Sajnos látatlanul nem tudok valós véleményt mondani Önnek, de az elmondása alapján szerintem megnyugodhat. Az elváltozás nagy valószínűséggel egy gyulladás lehet. Az emlőbimbó melletti fájdalmas duzzanat és pirosság egy gyulladt kis mirigyre utal. Valószínű azért kötötték be. Ne lepődjön meg, ha az emlőbimbóból váladékozás kezdődne. Az ultrhangon fogják látni, hogy ilyen kis gyulladt mirigy valószínű-e, és az is lehet, hogy ha van benne folyadék (sebváladék), abból pici szúrással mintát is vesznek majd laborvizsgálatok céljából. De jo eséllyel hamar javulni fog a panasz, és még erre se lesz szükség. Mielőbbi gyógyulást, jo eredményeket és kevesebb izgulást kívánok! Üdv: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Farkas Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 28., 16:24; Megválaszolva: 2018. december 01., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: