mellműtét

Üdvözlöm, 2014 novemberében csomókat vettek ki mindkét mellemből (negatív lett a szövettan) . A mellbimbó környékét zöld/kék-re festették jelzőfolyadékkal, mely az őrmirigyet mutatta meg. Az orvos azt mondta egy hónap múlva elmúlik. Most több mint egy év után, még mindig látszik, halványabb, de határozottan látszik. Kérdésem: Tényleg el kellett volna múlni egy hónap után, vagy az orvos csak "lerázott"? Milyen anyag ez? Árt-e, főleg, hogy még mindig van ott valamennyi? Köszönöm.

Dr. Tóth Judit válasza festék témában

Általában elmúlik néhány hónapon belül az elszineződés, de ebben lehet egyéni variáció. Teljesen ártalmatlan és előbb-utóbb megküzd vele a szervezete.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2016. január 13., 11:41; Megválaszolva: 2016. január 17., 14:37
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Hogyan tovább emlődaganat esetén?
Mennyire gyógyítható?
Emlődaganat?
Biopszia 96 éves korban
Tisztelt Főorvosnő! Édesanyám elmúlt 96 éves, pangásos szívelégtelenséggel, krónikus veseelégtelenséggel, idült ischaemias szívbetegséggel...
Mell trauma lelet aggodalom