L AC KEZELÉS, MAJD LAPATINIB CAPECITABINE

TISZTELT DOKTOR ÚR! SZERETNÉM ÖSZINTE VÁLASZÁT KÉRNI.DIAGNÓZISOM, MASTITIS CARCINOMATOSA, MET. AXILLAE 1, S, TOVÁBBÁ CSONT ÉS MÁJ MÁSODLAGOS DAGANATA, HER2 POZITIV.TÚL VAGYOK 6 TXT, 6 HERCEPTIN KEZELÉSEN, ÉS MOST KAPOM A 8 LAC KEZELÉSBÖL 7.DIK KEZELÉST. A TOVÁBBI KEZELÉST A TEAM JAVASLATÁRA, LAPATINIB CAPECITABINE LESZ. MÜTÉT NEM VOLT EZ IDÁIG! A KÉRDÉSEM A KÖVETKEZÖ, EZ A KEZELÉS AZ ÉLHETÖBB ÉLETÉRT VAN, VAGY A MÜTHETÖSÉG ELÉRÉSE FELÉ HALADUNK VELE? ONKOLÓGUSOM CSAK AZ UJ LELETEIM BIRTOKÁBAN FOG ERRE VÁLASZOLNI. MEGÉRTEM, HOGY NEM AKAR ELHAMARKODOTTAN VÉLEMÉNYT ALKOTNI, DE ENNYI ÁTTÉTEL LEHET EGYÁLTALÁN MÜTÉTRE VÁRNI,? ÉN NEM HISZEM! AZ EDDIGI KEZELÉSEKET JÓL VISELTEM, VÉRKÉPEM MINDIG RENDBEN VOLT.TELJES AZ ÉLETEM, ÉS ÖRÜLÖK AZ EDDIG ELÉRT EREDMÉNYEKNEK IS! HA JÓL TUDOM AZ LAPATINIB CAPECITABENE EGY GYÓGYSZERES KEZELÉS, AZ AGYI ÁTTÉT MEGELÖZÉSÉRE! VAGY TÉVEDEK? ÖSZINTE VÁLASZÁT VÁROM KÖSZÖNETTEL

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza mellrák áttétekkel témában

Tisztelt Kérdező!

A gyulladásos emlőrák (mastitis carcinomatosa) kezelése elsősorban gyógyszeres.

Ha megfelelően reagál (javul) , akkor jön csak szóba a műtét.

Csont és máj-áttétek esetén a primér daganat (az emlő) műtétje teljesen felesleges, hiszen ott vannak máshol a daganatos gócok.

A prognózis így is, úgy is elég rossz, főleg, ha áttétek is vannak.

Nem tudom nagyon biztatni.

Dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2014. szeptember 10., 20:13; Megválaszolva: 2014. szeptember 22., 22:54
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
ABS Monocita
Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék egyik nap ABS Monocita0,12 másnap 0,29 harmadnap 0,91 + os lett megtudná nekem ezt mondani jot vagy rosszat...
Benignus meszes képet
Tisztelt Doktornő! Nemrég részt vettem mammográfia- és ultrahang-vizsgálaton, pozitív családi anamnézis (anya) miatt. A lelet értelmezésében...
Szövettan értelmezését kérném
Makroszkópos leírás Dr.V.M./md. - 21.11.05. I. Fonaljelöléssel orientált, drtóhurok jelölést is tartalmazó emlősegment, melynek mediolateralis...
Ez már biztosan rosszindulatú...
Tisztelt Doktornő! A jobb oldali mellemben érkeztem a napokban egy csomót, amivel elmentem mammográfiára és ultrahangra. (két évvel ezelőtt voltam...
Mellrák öröklődése apai ágon
Kedves Doktornő! Most töltöttem a 34.életévemet, három kisgyerkőcöm van, akik közül kettőt 16 hónapig, a harmadikat 8 hónapos koráig szoptattam...