mellfájdalom

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2 hónapja voltan mell uh-án, mert fájdalmat éreztem. akkor találtak egy 6, 4mm átmérőjű cisztát. Azóta viszont a hónaljban is elkezdett fájni, és a kulcscsontomál is nagyon szúr. ha többet mozgok a vállam is zsibbad. Az lenne a kérdésem, hogy szükséges lenne-e mammográfiás vizsgálat? Köszönettel: Melinda

Dr. Nagykálnai Tamás válasza mellfájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Fájdalmas cisztái miatt azt hiszem, hogy nincs szükség aggodalomra, de egy mammográfia nem lenne rossz (bár fiatal nőkön a mammográfiás képen alig látni valamit) .

dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2014. május 03., 18:58 ;Megválaszolva: 2014. május 05., 22:45
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Mellfájdalom
Tisztelt Doktor úr, Doktornő! Vissza-visszatérő mellfájdalom miatt kérném a segítségét mielőtt személyesen keresem fel ismét az orvosom. 38...
Mi lehet a tüneteim oka?
Tisztelt Doktor! 1 hónappal ezelőtt jelentkezett először tünetem: a bal mellemben, mellkasom bal oldalán érzett, illetve hónalj környékére...
Folyamatos mellfájdalom
Üdvözlöm! A mellem állandóan fáj, feszül. Nem csak menzesz alatt hanem egyébként is. Fogamzásgátlót szedek 3 éve, a yangeet. Betegségem...
Vérvétel érték, mellfájdalom
Kedves Dr.Úr/Dr.Nő! 26 éves lány vagyok és nemrég voltam vérvételen, melyen egy eltérés található az Anti-streptolizin: 385 U/mL. Szeretném...
Szokatlan fájdalom a mellben
Kedves Doktornő! Harmadik napja nem akar múlni egy olyan fájdalom, amit korábban nem tapasztaltam. A bal mellem alsó része nyomásra fáj. Olyasmi...