Terhességi mellrák?

T. Dr. Úr / Nő! 33 hetes terhes vagyok. A terhességem 4. hónapjában észrevettem, hogy az egyik mellem, egy foltban piros. Azóta mindkét mellem piros a mellbimbóm körül. A bőr felülete sokszor göröngyös, pórusai tágak (mint a narancs héja) , de csak a bőrpir területén. Néha megkeményedik a bőr a piros területen és fájdalmas. A bimbóudvar időnként hasogat. A mellem eddig nagyjából 3 méretet nőtt és folyamatosan nő. Félek, hogy terhességi mellrákom van. Az orvosom szerint ezek normális terhességi tünetek. Leginkább a tág pórusok aggasztanak. Tényleg lehet ez normális tünet? Hová tudok fordulni ilyen esetben? Nagyon meg vagyok rémülve! Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Dr. Szalóczy Péter válasza terhességi mellprobléma témában

Kedves Kérdező! Nem akarom elhinni, hogy orvosai lealább a megnyugtatása érdekében miért nem küldik mell ultrahangos vizsgálatra, mely terhességére nézve teljesen ártatlan és teljes mértékben tisztázná felesleges aggodalmát. Kérem, máris intézkedjen.

Kérdés: 2012. november 15., 08:57; Megválaszolva: 2012. november 16., 17:47
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Hogyan tovább emlődaganat esetén?
Mennyire gyógyítható?
Emlődaganat?
Biopszia 96 éves korban
Tisztelt Főorvosnő! Édesanyám elmúlt 96 éves, pangásos szívelégtelenséggel, krónikus veseelégtelenséggel, idült ischaemias szívbetegséggel...
Mell trauma lelet aggodalom