mastopathias emlő

Tisztelt Dr Úr-Nő! Három hónapja távolították el a méhemet és a baloldali petefészket. A melleimben ezek előtt is voltak mastophatias csomók, de most egyre érzékenyebbek és mintha nőtt is volna. Azt gondoltam lehet, hogy a havi vérzéskor jelentkező mellérzékenység lehet. Értelem szerűen már nincs vérzésem csak nem tudom mire vélnie zt a fájdalmat. Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Pétervári László válasza mastopathia témában

Javaslom jelentkezzék emlő vizsgálatra.

A TB által finanszírozott szakrendelések állnak rendelkezésre.

Panaszára megoldást kap.

Kérdés: 2012. november 12., 12:34; Megválaszolva: 2012. november 15., 20:40
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő
kedves doktorno! emlo vizsgalaton voltam, az eredmeny a kovetkezo. mindket emlokp. fokban zsirosan invovalt. a restallomany mastopathia kepet mutatja.azt...
Milyen betegség a mastopáthia?
T.Doktornő. Nemrégiben vizsgálaton vettem részt, s az orvosom egyéb vizsgálatok után megállapitották hogy a mellemben bizonyos Mastopáthia...
Mastopathia cystica diffusa
Tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy mit jelent ez a mammográfia lelet? Az UH vizsgálat javasolt, de sajnos azt nem csinálta meg az SZTK-ban az...
Mastophatia
Kedves Doktor Nő/Úr! 42 éves nő vagyok, saját kérésre 40 évesen voltam első alkalommal mammographiás vizsgálaton tekintettel arra, hogy 15...
Hogyan tovább emlődaganat esetén?