kell e aggódnom?

Nem olyan régen vettem észre, hogy mindkét mellbimbómból nyomásra tejszerű fehér folyadék jön, ez egy két cseppnek mondható. Terhes biztosan nem vagyok. Csomót nem tapintok a mellemben, de ettől függetlenül kell e aggódnom az lenne a kérdésem. Nem tudom olvastam, hogy esetleg kapcsolatba lehet, hogy a pajzsmirigyem alulműködik és gyógyszert szedek rá, Letroxot, 125 mg-ot? Köszönöm válaszát előre is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza emlőváladék témában

Kedves érdező! Nem a pajzsmirigy hanem az agyalapi mirigy mellet serkenő prolactin nevű hormonja lehet esetleg oka a tünetnek, melyet egyetlen vérvétel tisztázni tud. Ennek mérsékelt emelkedése gyógyszerrel egyszerűen helyrehozható, nagyfokú emelkedése, ami önnél nem valószínű, mert vérzéskimaradást is okozna, már koponyaröntgent és szemészeti vizsgálatot is igényelne az agyalapi mirigy méretének megállapítására. Mindenképpem szükséges egy mammográfiai vizsgálat, ha fél éven belül nem volt. Szóval, mielőbb vérvétel és mammográfia, hogy megnyugodjon. Ne provokálkja nyomkodással a mellét.

Kérdés: 2012. szeptember 17., 20:41; Megválaszolva: 2012. szeptember 18., 16:37
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2