Bal oldali mellfádalom

Üdvözlöm! Problémám a következő: A havi vérzésemen egy hete túl vagyok.Nagyjából a vérzés elmúlása után pár nappal vettem észre hogy a bal mellem és hónom alatti részen egy bizonyos ponton égő szúró érzés jelentkezik.Nem foglalkoztam vele ám egyre gyakrabban jelentkezett. Mára már folyamatosan érzek ott kellemetlen égő szúró fájdalmat.így hát utána nézve az önvizsgálat mellett döntöttem, eléggé kemény csomót fedeztem fel.. Megnyomtam és elsőként áttetsző váladék ürült majd anyatej szerű cseppek.Vér nem volt benne. A jobb mellem panaszmentes. A fiam 1 éves és 1 hónapos sajnos nem tudtam szoptatni csak 3 hétig.Nem tudom mi lehet az oka ezeknek a tüneteknek, kissé ijesztő számomra. Aggódjak? forduljak szakorvoshoz? tudom fiatal vagyok de lévén hogy 6 éve Crohn betegséggel küzdök és annyi kísérleti kezelésen és mi egymáson vagyok túl. Segítségét köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza mellfájdalom témában

Tanácsos szakorvoshoz fordulni.

A biztos diagnózis csak így szerezhető be.

Emlő szakrendelést keressen fel.

Kérdés: 2012. szeptember 07., 12:27; Megválaszolva: 2012. szeptember 07., 23:45
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Mellfájdalom
Tisztelt Doktor úr, Doktornő! Vissza-visszatérő mellfájdalom miatt kérném a segítségét mielőtt személyesen keresem fel ismét az orvosom. 38...
Mi lehet a tüneteim oka?
Tisztelt Doktor! 1 hónappal ezelőtt jelentkezett először tünetem: a bal mellemben, mellkasom bal oldalán érzett, illetve hónalj környékére...
Folyamatos mellfájdalom
Üdvözlöm! A mellem állandóan fáj, feszül. Nem csak menzesz alatt hanem egyébként is. Fogamzásgátlót szedek 3 éve, a yangeet. Betegségem...
Vérvétel érték, mellfájdalom
Kedves Dr.Úr/Dr.Nő! 26 éves lány vagyok és nemrég voltam vérvételen, melyen egy eltérés található az Anti-streptolizin: 385 U/mL. Szeretném...
Szokatlan fájdalom a mellben
Kedves Doktornő! Harmadik napja nem akar múlni egy olyan fájdalom, amit korábban nem tapasztaltam. A bal mellem alsó része nyomásra fáj. Olyasmi...