mellfeszülés

22 éves vagyok és már 6hónapja szedem a Volina nevű fogamzásgátlót. A nagy meleg miatt volt először fájdalmam, a ruha és az izzadás kellemetlenül megdörzsölte a jobb mellbimbómat, ez a fájdalom elmúlt azonban keletkezett egy más fajta érzés a jobb mellemben, mintha feszülne, és fájna, éreztem benne szúró nyilalást is, csináltam nem egyszer önvizsgálatot, és szerintem lassan attól is fáj, lehetséges a mellrák? elváltozást nem tapasztaltam, csak annyit hogy egy része duzzadtabb mint a másikban mellemben. Kissé stresszes is vagyok emiatt, tervezem a legközelebbi mellrákszűrésen részt venni. Ön szerint kell komolyabban aggódnom?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza mellfeszülés témában

A mellfeszülés, a mell nagysága a menstruációs ciklus alatt változik. A két mell nagysága mindig különbözik.

Emlő szakrendelést keressen fel a teljes biztonságért.

Kérdés: 2012. augusztus 29., 14:49; Megválaszolva: 2012. augusztus 30., 18:59
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2