• Mellnövelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném meg tudni, hogy van e olyan szer amitől esetleg növekedhet a mell.Utána olvastam már, de nem nagyon merek rendelni olyan (csodaszereket)! Pl:PushUp2 vagy Breast Sulptor vagy még a BrestMax.Sajnos mindenfélét mondanak róla, de az a biztos ha egy szakember mondja meg az igazat! Sajnos pici mellem van és ezen szeretnék változtatni, de sajnos mindig kudarc a vége.Előre is köszönöm a segítséget és az őszinte választ! Tisztelettel:Csucs

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellnövelés témában

        Ezek hatékonysága nem igazolt, sőt, veszélyesek is lehetnek, mert nincsenek ezek a szerek klinikailag bevizsgálva, ne használja őket!


        Kérdés: 2012. július 29., 17:03; Megválaszolva: 2012. július 30., 21:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: