mellcsomó

Tisztelt Doktor Nő/Úr 31 éves anya vagyok ma reggelre a jobb mellemen észre vettem a mellbimbó alatt egy nagyobb kidudorodó csomót (mintha valami nagyobb pattanás lenne) de nem az..ha hozzá érek szúró fájdalmat érzek..körzeti orvosnak meg mutattam ő annyit mondott vizes ruházzam..és ha esetleg kifakad menjek vissza....nem tudom mi lehet ez nagyon félek...válaszát előre is köszönöm...tisztelettel...egy anyuka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mell csomó témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben az elváltozás fájdalmas és bőrpír kíséri a gyulladás a valószínű. Emellett lehet jóindulatú emlőelváltozás itt. A gyulladás pár nap alatt javul vagy fokozódó panaszokat okoz. Amennyiben 7-10 nap alatt nincs változás legyen egy emlőultrahang.

Kérdés: 2012. június 27., 10:17; Megválaszolva: 2012. június 28., 14:41
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat