Mell fájdalom

Tisztelt Doktornő/ Úr Egy hete megütöttem a bal mellem véletlenül, az ütés nem volt erős, kicsi. De másnapra fájni kezdett, és kissé mintha megdagadt volna, feszül. Megvizsgáltam, de nem találtam csomót, viszont olyan érzés mintha a mirigyek alul bedagadtak volna, nem tudom ez lehetséges-e. Szúró, feszülő fájdalmat érzek. Elszíneződés nincs. Viszont a mellbimbó alatti rész is kissé meg van duzzadva, de csomó nincs ott. Váladékozást sem vettem észre. 4 éve ugyanitt volt ciszta a mellemben, de elmúlt. Ultrahangon voltam 3 hónapja, mivel akkor is fájt a mellem, de megvizsgálták és azt mondták nincs benne semmi. A kérdésem az lenne, hogy szükséges elmennem újabb kivizsgálásra, vagy a kisebb duzzanat és a fájdalom az ütéstől van?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellfájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

A három hónappal ezelőtti ultrahang eredménye megnyugtató. Az ütés miatt nem kell aggódni, hiszen a kérdésben is leírja, hogy bevérzést nem okozott. Amennyiben az emlőfájdalom a ciklussal összefügg konzultáljon nőgyógyászával.

Kérdés: 2012. június 22., 22:44; Megválaszolva: 2012. június 23., 23:28
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat