kemoterápia

Édesanyám (68) márciusban diagnosztizált rosszindulatú emlődaganatát (4 cm-es jól körülhatárolható) még ugyanabban a hónapban operálták. Május 30-tól, 3 hetes időközönként kapandó kemoterápiát írtak elő. Javasolt-e az alábbiak közül a kemoterápiás kezelés mellett bármelyik fogyasztása: deutériummal csökkentett víz, Aloe Berry, Avemar, Varga-gyógygomba, Flavogenin készítmény, Acerola C?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza mellrák témában

Édesanyja emlődaganatáról csak annyit tudok, hogy 4 cm-es volt.

Ezért az emlőrákról ilyen módon semmilyen véleményt nem tudok mondani.

Az Ön által felsorolt dolgok szedése egyéni döntésen alapul.

dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2012. június 14., 10:53; Megválaszolva: 2012. június 18., 16:23
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat