Terhes lehetek?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2 napja vettem észre hogy valami sárgás folyadék jön a mellemből ha megnyomom.Nem tudom mi lehet ez. Még terhességi tesztet nem vettem, nem is gondoltam hogy terhes lehetek hisz szedem a fogamzásgátlót és minden hónapban rendszeresen jön meg a menstruáció.Hízni nem híztam sőt még 2-3 kilót fogytam is.Nem tudom mi lehet ez, ha esetleg terhes vagyok károsodása lehet a babának a fogamzásgátlótól? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza emlőváladék témában

Tisztelt Kérdező!

A terhesség esélye kicsi, amennyiben az előírtaknak megfelelően alkalmazta a fogamzásgátlót. Egyéb hormonális hatások is okozhatnak ilyen tünetet. Amennyiben a következő ciklusban is jelentkezik érdemes emlőszakrendelést felkeresni, hogy helyi oka van (egyoldali tünet) vagy egyéb hormonális eltérés tünete (kétoldali tünet) .

Kérdés: 2012. június 10., 15:08; Megválaszolva: 2012. június 11., 15:43
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat