gyógyvíz termálvíz

Tisztelt Doktor Úr! Szeptemberben fejeztem be a mammatu. miatti kezeléseket. Azt szeretném kérdezni Öntől, hogy mehetek e gyógy-illetve termálvizes fürdőkbe? Válaszát előre is köszönöm. Pné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza mellrák témában

A rheumatológusok nem nagyon szeretik a daganatos betegeket engedni a gyógyvizes medencékbe.

Szerintem viszont A KEZELÉSEK UTÁN LÉVŐ BETEGEKNÉL (esetünkben a kezelések után vagyunk) - rövid (naponta kétszer 15-20 perces) - gyógyfürdőzés megengedett, semmi káros hatása nem lesz, nem fokozza a daganatos kiújulás kockázatát.

Kérdés: 2012. május 16., 17:29; Megválaszolva: 2012. május 29., 21:15
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat