Mell fájdalom

Tisztelt Doktor Nő! Körülbelül 1 hete felkelésnél, a jobb mellem eléggé szúr mintha elaludtam volna de nem tudom, hogy ez lehetséges e vagy valami baj lehet. Ma már 5 perces oldalt fekvésnél is éreztem meg napközbeni teendők közben (de akkor nem annyira) . Csomót nem igazán érzek benne, de talán érzékenyebb mint a másik. 3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. Ha nem múlik érdemes az orvosomat felkeresnem, vagy ez normális. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellfájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Jegyezze fel, hogy a ciklus melyik részében érzi a kellemetlen tünetet. Amennyiben az önvizsgálatnál nincs eltérés várjon 1-2 ciklust és, ha nincs javulás keressen fel emlőszakrendelést.

Kérdés: 2012. május 03., 19:39; Megválaszolva: 2012. május 06., 21:20
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat