• Szülés utáni tojásnyi csomó a mellben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! 2011 júliusában született a kisfiam, november környékén keletkezett egy tojásnyi csomó a mellemben, amit sehogy nem sikerült eltüntetni. Ez soha nem volt fájdalmas, semmi problémát nem okozott. A védőnőt azért megkérdeztem, hogy mit tegyek vagy hova forduljak, de ő csak annyit mondott, hogy ha már nem szoptatok ez el fog múlni. Most már több, mint 1 hónapja nem szopik a kisfiam, de semmi nem változott! Hova menjek most? És egyáltalán mit fognak csinálni vele? Nagyon el vagyok keseredve! Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel: H. Márta

        WEBBeteg szakértő válasza a csomó a mellben témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépés egy emlőultrahang. Keressen fel emlőszakrendelést, a legközelebbi megtalálásához kérje háziorvosa segítségét. A csomó nagy valószínűséggel egy jóindulatú eltérés, de mérete miatt akár a műtéti eltávolítás is szóba jön.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. április 17., 21:51; Megválaszolva: 2012. április 19., 08:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hogy lesz így párom?
        Az első lépés sokszor a legnehezebb: önmagunk elfogadása a betegségünkkel.