• emlő probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözletem! Mamográfiai vizsgálaton eltérést észleltek, amit a lelet alapján pontosan idézek: "Bal emlő alsó részén jól körülhatárolt 4 cm-es mirigyintensitású terület jelent meg (kerek adenosis? ). Glandularis szerkezetű emlők. UH.vizsgálat: "Mindkét emlőben elszórtan néhány 3-5 mm-es cysta figyelhető meg. A bal emlő alsó részén tapintható tömöttségnek megfelelően apró cystákat is tartalmazó mirigyállomány ábrázolódik." A doktornő hosszabb gondolkodás után, sem tudott választ adni, hogy mi lehet ez. Fél év után kell vissza mennem, addig nincs teendőm. Nem szedek semmilyen gyógyszert, A kérdésem az, hogy "aminek nem kellene ott lennie de ott van, azt nem kell tovább vizsgáltatni? mit tegyek? mi lehet ez? mert választ nem kaptam. válaszát köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a mell témában

        Tisztelt Kérdező! Az emlő kötőszövetes állományában leírt eltérésekben a rosszindulatúság nem merül fel a leletek alapján. Az elváltozások mérete a műtéti eltávolítást még nem indokolja. Amennyiben az ellenőrzés során növekedés látszik szövettani mintavétel jön szóba.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 29., 08:51; Megválaszolva: 2012. március 30., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Kell a dohány? - Szokjon le!
        Töltse le leszokást segítő mobil alkalmazásunkat!
        Tiszta orrok, nyugodt napok