• Járulékos emlő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Gyermekeim megszuletese ota (kb.14 ev) a honaljaimban jarulekos emlok talalhatok, akkor biopszias vizsgalattal megallapitottak hogy tejmirigyek talalhatok bennuk.Eddig nem zavartak, de amiota par kg sulyfelesleg felszaladt, ezek is novekedtek es mar esztetikailag is nagyon zavarnak, es kenyelmetlenek, zavarnak a mozgasban es lelki problemakat is okoznak nekem.Nagyon szeretnek megszabadulni toluk, kerem javaslatukat, kihez forduljak ez ugyben.Koszonom valaszukat!

        Dr. Boros Miklós válasza a járulékos emlő témában

        Tisztelt Kérdező! A műtéti eltávolítás indokolt. Keresse fel a területileg illetékes emlősebészeti szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 27., 22:38; Megválaszolva: 2012. március 28., 14:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hogy lesz így párom?
        Az első lépés sokszor a legnehezebb: önmagunk elfogadása a betegségünkkel.