• Tavasz vagy tél?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr! Márciusban műtöttek, a szövettani diagnózis-carcinoma lobulare invasivum 1.d.in situ lobuláris componenssel. pT1c, pn1/az introoperatív sentinel node alapján./ Az immunhistochemia OEreceptor expresszio90%-án erős pozitivitás PR receptor expresszio 100% erős pozitivitás. A műtét jól sikerült, reményem van az orvos szerint is a teljes gyógyulásra. Viszont már a műtét előtt is igen erőss görcsös hátfájásom, volt amely most mindkét oldalon erősödik és kisugárzik a lábamba. Nagyon félek, hogy áttét van a csontokba. A csontvizsgálat megtörtént, eredmény még nincs. Rettenetesen aggódom, az áttét miatt, igy milyen esélyem van a gyógyulásra? A hasi, ultrahang, és a mellkasvizsgálat, megtörtént itt nem mutat eltérést. A kezelések még nem kezdődtek meg az orvos még Fish vizsgálatot kért Kérdésem, lehetséges hogy áttét van nálam? Mi magyarázza a csontfájdalmakat Van -e esélyem a gyógyulásra?

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a emlőrák, csontáttét témában

        Kedves Kérdező! Én nem tudthatom innen a számítógép mellől, hogy van-e az Ön csontjaiban áttét. Arra való a Röntgen-vizsgálat, meg az izotóp vizsgálat. Várjuk meg az eredményt!


        Kérdés: 2012. március 23., 10:16; Megválaszolva: 2012. április 17., 19:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: