Emlőprobléma

Üdvözlöm! A következő problémával fordulok Önhöz. A bal mellem kb 2 hete tompán fáj, időnként erős égő, szúró fájdalmat érzek.Tegnap este, mikor lefekvéshez készülődtem, nagyot belenyilallt a fájdalom, és azóta ha pl lehajolok, futok, vagy ráfekszem, vagy kicsit megnyomom, nagyon erős fájdalmat érzek.Nem ütöttem meg, nincs látható elváltozás.Nőgyógyász azt mondta nincs csomó, írt uh beutalót, de soká lessz még időpontom.Jó lenne nyugtató választ kapni, ugye ez nem lehet komoly probléma. Még nincs gyermekem, de szeretnék majd. Tisztelettel G. A.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a mellprobléma témában

Tisztelt Kérdező! A leírásban komoly aggodalomra okot adó tünet nem szerepel. Az ultrahang indokolt és jó választás. Tartós panasz esetén jön szóba a komolyabb kivizsgálás.

Kérdés: 2012. március 21., 20:47; Megválaszolva: 2012. március 25., 22:09
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Ez vajon a mellrák jele is lehet?
Már egy ideje megfigyeltem ,hogy egyre csak tűnik el a mellem ,és néha a bal mellemben fájdalmat érzek és ezzel együtt a bal hónaljamban tálaltam egy...
Intramammaris nyirokcsomo
Mell jóindulatú daganata
Emlő ciszta leszívása
Emlőrák???