• Fájdalomérzet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az elmúlt egy hétben sokszor érzek a bal mellemnél fájdalmat (nem kifejezetten egy helyen, van hogy a mellem oldalán, vagy hogy felette néha-néha belenyilal). Azonban az az érdekes, hogy ha el vagyok valamivel foglalva, akkor ez az érzés nem jön elő, de amint rágondolok egyből el kezd fájni. Ilyenkor nagyon be tudok pánikolni, hogy mi bajom lehet, és más jellegű tüneteket is produkálok. Már lassan egy éve itthon vagyok (munkát keresek), tehát nagyrészt ülök, nem igazán csinálok mást. Lehet ez ennek az oka? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt a tünetek alapján a szervi eltérés kizárható. Mindenképpen a kevés mozgás okozta mozgásszervi ok lehet. Végezzen önvizsgálatot és amennyiben nem tapint elváltozást emlőiben nem kell aggódnia.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 19., 14:10; Megválaszolva: 2012. március 21., 18:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: