• Tumormarket

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy 6éve mindkét emlő eltávolításom volt. A hónalji nyirokcsomók nem kerültek eltávolításra. Sajnos most megnagyobottak, és tumormarkertre vettek vért, ami nem jó eredménnyel jött vissza. Megemelkedett eredményekkel (pl.: protein). Mit jelenthet ez? Mire számíthatok, és mi a teendőm?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellrák témában

        Kedves Kérdező! Írja le a pontos leletet, mert így értékelést adni nem tudunk. Több protein is van, és a szint is fontos.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 18., 12:02; Megválaszolva: 2012. március 19., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: