• mell fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Májusban lesz egy éve, hogy szültem..Gyermekem 8 hónapon át szopott..vagyis immár 2 hónapja teljes mértékben abba maradt a szoptatás...Kb.2 hete a bal mellbimbóm fájdalmas és mintha kissé duzzadt volna...nyomás hatására amolyan rózsaszines váladék távozik..majd utána néhány csepp tej vagy tejszerű folyadék.ezután mintha szünne pár napig a fájdalom, de utána ujra visszatérnek ezek a tünetek... Mi okozhatja ezt? Nem tudom befolyásolhatja e de azért leirom, hogy Symicia fogamzásgátlót szedek... Válaszát előre is nagyon Köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Elsőnek a helyi okot kell kizárni. Legyen egy emlőultrahang és a váladék citológiai vizsgálata emlőszakrendelésen. Amennyiben itt nem találnak okot a fogamzásgátló váltás lehet a megoldás.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 12., 18:34; Megválaszolva: 2012. március 13., 16:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: