daganat betegség

2009-ben mellrákkal mütöttek, kezelést nem kaptam, de rosszindulatu daganat volt. nyakamon nyirokcsomó található, jobb mellembe jó indulatu daganat van, a bal melletmet mütötték. Nyirokcsomó lehet e rossz indulatu daganat? depresszios is vagyok és jó indulatu daganat lehet e rosszindulatu?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a mellrák témában

Tisztelt Kérdező! Önmagában csak tünetek alapján sem kizárni, sem megerősíteni nem lehet egy rosszindulatú daganatot. Első lépés egy fizikális vizsgálat a háziorvosnál, aki dönt a további teendőkről.

Kérdés: 2012. március 11., 19:57; Megválaszolva: 2012. március 13., 16:01
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Intramammaris nyirokcsomo
Mell jóindulatú daganata
Emlő ciszta leszívása
Emlőrák???
Emlő ciszta
Tisztelt Doktor Úr /Doktornő Olyan kérdésem lenne, hogy már 3éve folyamatosan nyomonkövetés alatt van egy ciszta a bal oldali felső quadrásban....