• emlő daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm.Kérdésem az lenne hogy Édesanyámnál 2008-ban rosszindulatú emlő daganatot fedeztek fel meg is műtötték, kapott kemot sugarat egy darabig tünetmentes volt..2011-ben áttétes lett tüdő.máj és a csontokban..a háziorvos azt mondta hogy nem sok van hátra..amit nem nagyon hiszek el..onkológus ilyet nem mondott.2.5cm-ről.1cm-re csökkentek a rákos sejtek...

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a mellrák témában

        Az igen rövid kérdésére szintén röviden válaszolok: Amennyiben az eredeti emlőrák máj-áttétjei és csontáttétjei állnak fenn, akkor a beteg gyógyíthatatlan. Kezelni lehet, elhúzni az idejét lehet, de véglegesen meggyógyítani nem lehet. Tehát egyetértek a háziorvossal. Bár nem látom, nem ismerem a beteget, de a helyzet mindenképpen kilátástalan. Sajnos.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 02., 11:27; Megválaszolva: 2012. március 24., 16:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: